Vacature Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe voor gezelschapsdieren!

Dierenartsenpraktijk Zuidwest-Drenthe is in 1997 ontstaan uit het samengaan van meerdere praktijken uit Meppel en omgeving. We zijn een zelfstandige gemengde praktijk, maar werken diersoortgericht. Door groei van klanten en medewerkers hebben wij de afgelopen periode het pand uitgebreid verbouwd en vergroot om beter aan de huidige vraag te kunnen voldoen.

Vanwege het vertrek van een collega, vanwege het volgen van een internship, hebben wij plek voor één of twee dierenarts voor 20-40 uur per week.

We zoeken een dierenarts die veel plezier haalt uit het contact met dieren, eigenaren en collega’s. Ervaring is geen must, we hebben een groot, ervaren team die jou ondersteunt en jou verder helpt je te ontwikkelen.

De dierenartsen hebben zich toegelegd op specifieke deelgebieden binnen de diergeneeskunde. Hierbij valt te denken aan (hart-)echo’s, oogheelkunde, laparoscopie, regeneratieve therapie, tandheelkunde. 

Naast onze moderne praktijk is de omgeving van Meppel erg mooi met veel bos en water. De praktijk is makkelijk bereikbaar en ligt vlakbij de A28 en de A32.

Gezamenlijk doen we ons best dier- én mensvriendelijke zorg te bieden. In ons team hangt een vriendelijke sfeer en er wordt regelmatig samen wat ondernomen.

Graag een keer kennismaken? mail je brief naar Bart Sloots p&o@dapzwd.nl

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *